U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Informatie over ondersteunde bedrijven


Tech-Long Europe

 

 

 

 

 

Tech-Long is een van de grootste spelers op de markt van blowmolding & filling. In Azie en Amerika zijn al vele lijnen geinstalleerd. Vanaf 2017 ook in Europa en exclusief bij KR Packaging.

Meer info op https://www.tech-long-intl.com/tech-long-europe/

Omag maakt al meer dan 40 jaar verpakkingsmachines voor kleinverpakkingen. Sticks, sachets ( 3- of 4 side sealed) en doystyle verpakkingen. Met eigen doseringen en kartonneermachines voor turn-key oplossingen.

Meer informatie op https://www.omag-pack.com/en/

 

 ALMA maakt al meer dan 40 jaar in eigen huis dieptrekmachines en blistermachines voor de food, non-food en medical industrie.

meer info op http://www.almapackaging.com/en/index.html

 

 

 

 

 

Bekum is een zeer bekende speler op het
gebied van extrusie blaasmachines. Voor kunststof flessen, onderdelen,  jerrycans, containers etc worden op de machines van Bekum gebruikt. Er staan vele dagelijks in de Benelux te produceren, sommige al tientallen jaren.
Oerdegelijke Duitse betrouwbaarheid.

https://www.bekum.de/en/blasmaschinen

Nieuws

Gepost 2018/09/22

Sinds september 2018 is KR Packaging de exclusieve agent voor Bekum. Bekum is een zeer bekende fabrikant van blowmolding voor flessen, containers, kunststof onderdelen etc.
Duitse degelijkheid die ervoor zorgt dat uw producten jarenlang geproduceerd zullen worden.

Lees de rest van deze post »

Nieuws

Gepost 2018/04/02

Sinds april 2018 is KR Packaging de exclusieve agent voor ALMA Packaging. ALMA is specialist op het gebied van thermoforming (dieptrek) machines voor de food en non food. ALMA is in Europa bezig een goed alternatief te worden voor de bekende merken. Ook maakt ALMA blister machines voor non food producten als medische artikelen, huishoudelijke producten enzovoort.

Nieuws

Gepost 2017/07/26

Vanaf 1 augustus 2017 is KR Packaging de exclusieve agent voor Omag. Omag is al meer dan 40 jaar ervaren in het maken van stickpackmachines voor droge en natte producten zoals koffie, suiker en creamer, sauzen, pharma producten etc. Ook maakt Omag al vele jaren verpakkingsmachines voor sachets of Doy style verpakkingen.

Nieuws

Gepost 2017/03/10

Sinds april 2017 heeft KR Packaging het exclusieve agentschap van Tech-Long Europe. Tech-Long is de specialist van blowmolding & filling machines voor PET flessen gebruikt voor bronwater, frisdrank, sauzen e.d.

Afbeeldingsgalerie