U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Tech-Long Europe

 

 

 

 

 

Tech-Long is een van de grootste spelers op de markt van blowmolding & filling. In Azie en Amerika zijn al vele lijnen geinstalleerd. Vanaf 2017 ook in Europa en exclusief bij KR Packaging.

Meer info op https://www.tech-long-intl.com/tech-long-europe/

Omag maakt al meer dan 40 jaar verpakkingsmachines voor kleinverpakkingen. Sticks, sachets ( 3- of 4 side sealed) en doystyle verpakkingen. Met eigen doseringen en kartonneermachines voor turn-key oplossingen.

Meer informatie op https://www.omag-pack.com/en/

 

 ALMA maakt al meer dan 40 jaar in eigen huis dieptrekmachines en blistermachines voor de food, non-food en medical industrie.

meer info op http://www.almapackaging.com/en/index.html

 

 

 

 

 

Bekum is een zeer bekende speler op het
gebied van extrusie blaasmachines. Voor kunststof flessen, onderdelen,  jerrycans, containers etc worden op de machines van Bekum gebruikt. Er staan vele dagelijks in de Benelux te produceren, sommige al tientallen jaren.
Oerdegelijke Duitse betrouwbaarheid.

https://www.bekum.de/en/blasmaschinen

Nieuws

Gepost 2017/03/10

Sinds april 2017 heeft KR Packaging het exclusieve agentschap van Tech-Long Europe. Tech-Long is de specialist van blowmolding & filling machines voor PET flessen gebruikt voor bronwater, frisdrank, sauzen e.d.

Afbeeldingsgalerie