U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Tech-Long Europe

 

 

 

 

 

Tech-Long is een van de grootste spelers op de markt van blowmolding & filling. In Azie en Amerika zijn al vele lijnen geinstalleerd. Vanaf 2017 ook in Europa en exclusief bij KR Packaging.

Meer info op https://www.tech-long-intl.com/tech-long-europe/

Omag maakt al meer dan 40 jaar verpakkingsmachines voor kleinverpakkingen. Sticks, sachets ( 3- of 4 side sealed) en doystyle verpakkingen. Met eigen doseringen en kartonneermachines voor turn-key oplossingen.

Meer informatie op https://www.omag-pack.com/en/

 

 ALMA maakt al meer dan 40 jaar in eigen huis dieptrekmachines en blistermachines voor de food, non-food en medical industrie.

meer info op http://www.almapackaging.com/en/index.html

 

 

 

 

 

Bekum is een zeer bekende speler op het
gebied van extrusie blaasmachines. Voor kunststof flessen, onderdelen,  jerrycans, containers etc worden op de machines van Bekum gebruikt. Er staan vele dagelijks in de Benelux te produceren, sommige al tientallen jaren.
Oerdegelijke Duitse betrouwbaarheid.

https://www.bekum.de/en/blasmaschinen

Nieuws

Gepost 2018/09/22

Sinds september 2018 is KR Packaging de exclusieve agent voor Bekum. Bekum is een zeer bekende fabrikant van blowmolding voor flessen, containers, kunststof onderdelen etc.
Duitse degelijkheid die ervoor zorgt dat uw producten jarenlang geproduceerd zullen worden.

Afbeeldingsgalerie